.

.

Pješčani Sat Broj 28 Usne Tretman Ulja. Luksuzno da se Hidriraš i Protiv Starenja Ulja za Usne sa Esencijalnih Ulja i Vitamini. Vegan i bez Okrutnosti. (Za 0,25 Unci)

Pješčani Sat Broj 28 Usne Tretman Ulja. Luksuzno da se Hidriraš i Protiv Starenja Ulja za Usne sa Esencijalnih Ulja i Vitamini.

Ocena posetioca:

KM 21.75
Roba
U trgovini

NE. 28 USNE TRETMAN ULJA.Ne. 28 je napredna protiv starenja tretman za usne koje kombinira esencijalnih ulja, vitamini i tri moćan aktivni sastojaka u vrhunski luksuzni ulje spoj.Opremljena sa raskošnim 24-karatnog zlata vrijedno napojnicu.KARAKTERISTIKE.Ne. 28 formulu sadrži tri moćan aktivni sastojke (Saliporine-8; Volulip; i Viamerine) metu u osjetljivom području usana pomažući da jačaju vlagu nivoima, smanjiti izgled bore, i popraviti izgled usne formi, obima i mekoću.KAKO SE KORISTI.Ukloni plastične kapetane, postavite kažiprst na blizu površinu iza zlato napojnicu i pritisnuti da bi proizvod na vrhu i dno usne.Nº 28 Usne Ulje može biti savrsen dan ili noć.SMISLIO BEZ.Pješčani sat proizvoda je smislio bez štetnih sastojke uključujući mene ali ne samo da parabens, sulfates, sintetički boju, miris i nano česticama.Vegan-prijateljski i nije testiran na životinjama, pješčani sat je ponosan bez okrutnosti brend.PROMIJENILI OKRUTNOST BESPLATNO.Od svog lansiranje iz 2004, pješčani sat Kozmetike je bio poznat kao okrutnost besplatno kozmetike brend.Sada kada uđu u novo poglavlje, oni su promijenili što okrutnost besplatno stvarno znači preko istraživanja i specijalizovane sastojke.

Karakteristike proizvoda

Srodni proizvodi