.

.

Nouhaus Raspored. Jednostavna Moderan Ured Stolicu. Posao, Ured Stolicu i Studija Stolicu. Sladak Stolu Stolicu, Teen Izvršni Stolicu (Crna)

Nouhaus Raspored. Jednostavna Moderan Ured Stolicu. Posao, Ured Stolicu i Studija Stolicu. Sladak Stolu Stolicu, Teen Izvršni Stolicu

Ocena posetioca:

KM 224.99
Roba
U trgovini

JEDNOSTAVNO & PROSTRAN Za one od nas koji ne treba sva zvona i zvižduci od ergonomske ured stolicu, ali umjesto toga, želim luksuz 'kožne stolice' iskustva, Nouhaus Raspored dostavlja tačno na vrijeme.Jaka i slatka, sa sinhronizovano nagnuti to je samo pravi spoj funkciju i obrazac za svoj prostor.JAKA I UGLADJEN : Kao kompjuter stolicu, studija stolice ili ured naglasak stolicu Raspored je najljepša si video danas.Tapacirani u Srednjoj-Razredu PU koze, to je mekano na kožu i neće razbiti ili peel kao i ostali.Popravio geometrijske naslone su oko hvatanje, trajna i udobno.SOBA ZA POKRET : Za one od nas sa više butine, Raspored je dar.U stvari, to je u potpunosti prilagodljiva ured stolicu za svaku nogu dužinu!Adv. Skladu.Prijedlog Mehanizam pušta te nagnuti nazad, nazad i sjedi sa dovoljno mjesta, a Klase 4 Gas Lift vodi vas od 17.9 u - te 20,8 u (mjesto na spratu).MEKAN, VELIKA TOČKA : Većina ured kastera su plastične i običan veličine.Ali smo pravili naše veće i prekriven ih u PU pa su glide kao san preko drvenom, sjajne beton, pločice, a olakšati posao mekši od površine.Oni tiho i jako zadovoljavajuće da se valjaš u.LAKO DA OKUPI : Raspored je lako zajedno i dolazi sa alatom i uputstva.To je težak samo 39.9 kg.Dolazi sa punim 3 Godine Proizvodnju Garancija i Potpuna Usluga za Mušterije.Dostupan u Tapetama ili Crni, izabrati ton odgovara ton tvoju sobu i da uziva da bude po Planu.

Karakteristike proizvoda

Srodni proizvodi