.

.

Ergocar Auto Volan Pokriti Non-Iskliznes Auto Volan Zaštitnik Sport D-Stanju Karbonskih Vlakana & PU Kože Univerzalni za Promjeru 38cm(15)

Ergocar Auto Volan Pokriti Non-Iskliznes Auto Volan Zaštitnik Sport D-Stanju Karbonskih Vlakana & PU Kože Univerzalni za Promjeru

Ocena posetioca:

KM 25.49
Roba
U trgovini

【D Stanju】- Ovaj proizvod je samo pogodan za D-tip volan i nije pogodan za okruglog oblika.Molim te obrati pažnju prije kupovine.Napomena : Ovaj proizvod nije dostupan za volan za Peugeot 208. 【Visokog Kvaliteta】- Napravljen od eko trajnih karbonskih vlakana & PU kože, naslovnici je nositi-otporna, vrućina/hladno-otporna, non-skliznuti i anti nestati. 【Povećana Sigurnost】- čvrst stisak na volan daje bolje ti je kontrolu na putu, i jako pomaže sigurnost na vrijeme za hitne slučajeve. 【Lagan za postavljanje】- možeš produžiti u postojeće volan u 2 minuta.Pritisnite i držite gornji dio zadatka i postepeno niže sa obe ruke na obje strane stegnuti. 【Garantujem】- 180 dana novac nazad garantujem i 12 mjeseci garanciju.U roku 24 sata, brzo-odgovor i život prijateljskom uslugom.Bolje utjehe : Sportski stil, ugodno diraj, za disanje i ne-klizanje.Izdržljivost : otporni na Toplinu, hladno otporne i nositi-otporna.Povećana sigurnost : bolje stisak na volan daje ti više kontrole na putu.Zeleno materijal : volan zaklon je veštački napravljeni od kože.Nijedna životinja nije bila povređena za naše proizvode.Stavi pokrivač na vrhu volan.Zateze korice od vrha do strane.Popravi dnu zaklon i prilagoditi se.Uradio.Napomena : Otkad je ovo volan zaklon je D-u obliku, svoj stan dno mora biti usklađeni sa ravnim dnom od D-u obliku volan.

Karakteristike proizvoda

Srodni proizvodi