.

.

JIVILILM Slim Hladnije za 12oz Limenke. Nerđajućeg Čelika, Usisivač Izolovala, Duplo Zidina Pivo/Soka/Piće/Energetska Pića Mršava Limenke Držač (San Hubble-Balon)

JIVILILM Slim Hladnije za 12oz Limenke. Nerđajućeg Čelika, Usisivač Izolovala, Duplo Zidina Pivo/Soka/Piće/Energetska Pića Mršava

Ocena posetioca:

KM 7.48
Roba
U trgovini

【Sposoban za 12oz slim limenke】Ovo može hladnjak je poseban dizajn za 12oz slim limenke (ne uklapa Hajneken konzervi).Drži svoje Bijelo Kandže, Zaista, Sipao Seltzer, Crvenog Bika, Sarajevsko Ultra, itd hladna kao led i osvežavajuće.Uživaj na zabavama, BBQs, dok igara, čitanje, jedrenje, i tokom bilo na otvorenom/aktivnosti u zatvorenom. 【Kul Izoliran tehnologija】Hranu razredu duplim zidom nerđajućeg čelika, ekstra bakra sloj & strogi vakum tehnologija osigurati najbolji hladnjak predstava, ni na leto dana.To je cool izbor za "spor pijanac.". 【Nema frke】Naš dizajn dopušta da ti skreće ostani suv i udobno od kondenzacija.Ne brini se za vlažni dlanovi kada čitaš, vozi, kockanja ili na posao. 【Lagan】Osigurava najbolji hladnjak nastup u samo 7 grama.JIVILILM je lagan, što je vrlo zgodno kad si stalno u-u-idi. 【Lako iskoristi】Jednostavno gurnuti svoju mogu u slim kontejner i kapu sa rukav da osiguramo mjesto.Ne brini, mogu da neće pasti van, cak i ako držiš to naopako.Jivililm će biti na tvojoj strani sa držiš piće hladna kao led i ti dati dodatnu zadovoljstvo, sigurno će biti naša najveća čast.

Karakteristike proizvoda

Srodni proizvodi