.

.

Metala Telefon Zvoni Nosioca, Rommisie 3-na-1 Univerzalni auto Držač, Mobilni Telefon Opkoliti i Mobilni Telefon Zvoni Vežite su Pogodne za Sve Mobilne Telefone, 360 Stepeni Rotaciju i 120 stepeni Pretvara (Crna+Zlato+Plavi)

Metala Telefon Zvoni Nosioca, Rommisie 3-na-1 Univerzalni auto Držač, Mobilni Telefon Opkoliti i Mobilni Telefon Zvoni Vežite su

Ocena posetioca:

KM 5.16
Roba
U trgovini

【Tri U Jednom Multi-funkcije】 : To može biti korišćeno kao mobilni telefon držač, mobilni telefon opkoliti i mobilni telefon zvoni bez straha od pada.To može podršku mobilnih telefona dok je gledao snimak.Kad voziš, to može biti korišćeno kao auto držač, samo stavi u auto otvor da popravi mobilni telefon, tako da ti osigurati sigurnu vožnju iskustvo. 【Očovjekoličena Dizajn】 : mobilni telefon bih da mogu okretati 360 stepeni i flip 120 stepeni, što je lako da se koristi.Kad gledam snimak, može se rotiraju 120 stepeni podršku mobilnog telefona i prilagoditi zamijeni od mobilnih telefona.Kad odeš, možeš staviti na mobilni telefon prsten na tvom prstu, tako da se možeš nositi tvoj mobilni telefon iz vrata lako i sigurno. 【Jaka Lepak】:mobilni telefon bih se sastoji od 3 MILIONA jaka lepak, što može biti čvrsto i čvrsto zaglavio na poleđini mobitela spriječiti mobilnih telefona od pada i lako nositi.To je najbolje da se držimo za dva sata. 【Visokog Kvaliteta Materijal】:Napravljen od visokog kvaliteta legure materijala, koji može spriječiti štete kada pada i produžava životni vijek.Dizajn silikonske cik-cak spona je usvojila izbjeći štetne ventilaciju, kada se to koristi kao vozilu za podršku. 【12 Mjeseci Garancija】:Mi pružamo 24 sata nakon prodaje službe.Možete kontaktirati u svakom trenutku.Mi obecaj da ceš koristiti kvalifikovan i kvalitetan materijala,12 mjesec garanciju.Dostupan boje : crna, silver Ring prsten kreativni dizajn, sa mobilnih telefona držač, auto držač, auto otvor instalaciju tri u jednom funkcije, mogu ubacite mobilnih telefona u autu otvor da gleda video-ili koristi mobilni telefon.Proizvod mogućnosti : 1, Blizu poleđini mobitela, 360 stepeni rotaciju i 120 stepeni pretvara može biti shvatio;2, Visokog kvaliteta metal materijala i polikarbonske materijala povećanje službe život, 3, proizvod je mali i lako nositi;4, To može biti korišćeno kao mobilni telefon držač ili auto držač;5, To je zgodno da gledam film sa mobilni telefon, 6, Jednu ruku operacija nije problem;7, Lako se koristi.Prednosti : 1. Kada se koristi mobilni telefon gledati video, možeš li postaviti fiksni ugao mobilni telefon, tako da ne, jer nelagodnost u rukama;2. Kada vozim kola, možeš da se uključi mobilni telefon u ventilaciji iz auta, pa da nećeš biti pod utjecajem mesto na mobilni telefon, 3. Kada izlazim, mobilni telefon može da se popravi na ruku kroz prsten, pa to je mobilni telefon neće biti izgubljen ili slomljenog;Korištenja način : 1. Čist poleđini mobitela (ili poleđini mobitela oklop) bez praha i vode;2. Ukloni naljepnicu na mobilni telefon zvoni, i zapamti, ne diraj pastu površinu prstima;3. Umetni mobilni telefon zvoni na poleđini mobitela (ili poleđini mobitela slučaj), i pritisnite i držite zaštitu okoline držač za 15 sekundi.Kada ste je stavili na tvoj telefon, ne možeš da koristiš to odmah.Moraš pritisnuti na tvoj telefon za od 4. do 8 minuta.

Karakteristike proizvoda

Srodni proizvodi