.

.

Bolesi Kompatibilni Silikonske Bendove za dala fitbit ace 2,Otporan na Vodu Fitness Gledam traku za dala fitbit ace 2 Bendove za Djecu Momci Devojke(crna+gray+white)

Bolesi Kompatibilni Silikonske Bendove za dala fitbit ace 2,Otporan na Vodu Fitness Gledam traku za dala fitbit ace 2 Bendove za

Ocena posetioca:

KM 8.16
Roba
U trgovini

Posebno dizajnirani dodatak bendova u skladu sa dala fitbit Ace 2 Fitness Tragač za vašu divnu djecu.fleksibilna i mršav, Je najbolji izbor za sport.Sat je stil savijanje i fastener više sigurnosti , NEMA VIŠE BRIGE o gubljenju tragač.Jedna veličina prilagodljiva zglob od 4.9 da ukupno njih 6,4 cm.Napravio sa mekan silikonske ,gladak i udobno , više od benda je stila pribor !.U Bolesi je Potpuno Garantee : Naše mušterije je spreman da pomogne, a i sugestije !.Detalje i mogućnosti : ●Premije Materijal : Sve gledati bendova u Skladu sa dala fitbit Inspirisati HR, Inspiriše i Ace 2 bendova napravio premije silikonske guma, izdrži test vremena, ima kombinaciju kožu-prijateljski, Plivaju-spreman vode pokreta otpora, anti-alergična, sprječavajući djece je koža od stimuliran.Dostupan za dječake i djevojčice. ●Jedna veličina za podešavanje uklapa .. Rupe u dala fitbit Ace 2 Gledati bend za podešavanje pravi dužinu (Odgovara 4.9 - ukupno njih 6,4 cm/ 124-162mm zglob). ●Lako Instalirati : Lagan za postavljanje i prilagoditi veličine prema vašem zglobu,nema nikakav alat je potrebno. ●Sigurnosti Zaštitnik : Nema potrebe za Nerđajućeg čelika gledati ldd osigurati tvoj Inspirisati HR, Inspiriše i Ace 2 osigurati tokom fizičke vežbe, veoma trajni u svakodnevnu upotrebu. ●Multi-Boje upoznam tvog zahtjeva.

Karakteristike proizvoda

Srodni proizvodi