.

.

BDRPZX Ručno Rattan Slamku Tkanje Kutiji, Desktop Nered Kutiji, Daljinski Mobilni Telefon Skladište Korpu (Boja : A)

BDRPZX Ručno Rattan Slamku Tkanje Kutiji, Desktop Nered Kutiji, Daljinski Mobilni Telefon Skladište Korpu (Boja : A)

Ocena posetioca:

KM 130.63
Roba
U trgovini

? [Rattan kutiji] : Koristeći prirodni materijal, zajedno sa tradicionalnim zanati, stvoriti basova, luksuzna roba je sa high-end atmosferu.Divno, trajna i ekološki prijateljskog, to je i kutiji i zanatlijske. ? [Umjetničko djelo] : Ovaj proizvod će se dodati lijepa zemlja ukus u tvoju kuhinju pultu ili sto, prikaži i oblačiš voće i povrće.Ovo high-end kuhinji organizator može prikazati i radnje voce, orasi, hleb ili slatkiše, ili da ga ukrasimo sa dnevnu sobu ili stolić. ? [Multi-funkcije] : može Da primi prikaži stoji i druge grickalice, jako je pogodan za sve vrste kruh, bomboni, kolačići, prst hranu, voce, povrce, i hranu.Također možete koristiti potpuno zatvorena disk za ključ novčanike, mobilne telefone, itd. ? [Sigurnost Proizvoda] : Zdravu hranu u košara napravljen od sigurno prirodni rattan.Kada koristim ovih korpi, gladak tkanje sloj štiti ruke od šokove. ? [Kupovinu poruku] : Ovo je prirodni rattan materijal, tamo će biti ostataka, neujednačen debljine, boju razlika i štete u trag.Ovo je normalno proizvod dometu.Proizvod Detalje : specifikacija : Materijal : Seaweed Function : desktopsundries, grickalice, kozmetiku, itd.Boja : beige Note : Kada makingby strane, prirodno prirodu od materijala možda postoje-fixedburrs,slomljena trake, hromatska odstupanje, itd., da je sve normalno.Uradi notplace u srednjoj-temperatura je izvor topline ili u mračnoj i tamno okolini da bi izbjegla štetu.Održavanje način : Nakon što je svaka koristiti,molim te, i perem i sušim temeljito sa spužvom ili mekano krpu da keepthe fruitbasket glatko i higijenski.●Bilješka : ◆Sve ukrasni stvari u thepicture nije u okviru ourproducts.◆Do ručno površine theproduct veličine, mala greška od 1 do 3 cm je usuallyproduced.◆Zbog differencebetween prikaži i pucnjava, možda boja differencebetween thepicture i pravi cilj,molim vas da se odnose na stvarnog predmet!◆Isporuku vrijeme je 10-20 radnih dana◆Ako niste primili red roku od 30 dana,javite nam se.◆Ako niste zadovoljni sa ourproducts i usluge,molim vas, dajte nam povoljan podršku, hvala ti.

Karakteristike proizvoda

Material:
Seaweed
Function:
desktopsundries, snacks, cosmetics, etc.
Color:
beige
Note:
When makingby hand, the natural nature of the material may exist-fixedburrs,broken strips, chromatic aberration, etc., are all normal. Do notplace it in a high-temperature heat source or in a dark and dark environment to avoid damage.
Maintenance method:
After each use,please wash and dry thoroughly with a sponge or soft cloth to keepthe fruitbasket smooth and hygienic.
●Notes:
◆All the decorative items in thepicture are not within the scope of ourproducts. :
◆By manually measuring theproduct size, a slight error of 1 to 3 cm is usuallyproduced. :
◆Due to the differencebetween display and shooting, there maybe color differencebetween thepicture and the actual object,please refer to the actual object! :
◆The delivery time is 10-20 working days :
◆If you have not received the order within 30 days,please contact us. :
◆If you are satisfied with ourproducts and services,please give us favorable support, thank you. :

Srodni proizvodi