.

.

Weill Pojas Pokriva za GMC,2 pc Crni Karbonskih Vlakana Auto Pojas Pokriti Naramenicu Uloške Sigurnosni Pojas Rame Jastuke Zaštitne Rukave sa GMC Auto Logo Odštampao (forGMC)

Weill Pojas Pokriva za GMC,2 pc Crni Karbonskih Vlakana Auto Pojas Pokriti Naramenicu Uloške Sigurnosni Pojas Rame Jastuke Zaštitne

Ocena posetioca:

KM 10.49
Roba
U trgovini

【MEKO I PRIJATNO】 : Visokog kvaliteta U Karbonskih Vlakana Pojas Crni Rame Stanu, pruža značajnu količinu utješiti, mislim da to nije potrebno da povučeš pojas sa dok voziš.je prvi izbor za verni fanovi, da ukrasiš i poboljšati vozila. 【VIŠE SIGURNOSTI ZA PORODICU】 : odlican materijal izbor osigurava da pojas uloške zaštiti tvoje grudi, i ključnu kost i vratu tokom vanredne kocenja ili čak i nesreće.Zaštitiš sebe i svoje voljene!. 【LAKO LAKO】 : Sigurnosni pojas sa magijom naljepnica, Ne dodatni alat potrebno.Sa lako prilagoditi, pojas notes mi je skinuti i pere,vrlo lako čistiti. 【UNIVERZALNI VELIČINE】 : pojas notes sa Lepljivi završetak može biti lako instalirao na bilo rame pojaseve na sve modles kola, kamione za odrasle i decu da se koristi na auto mjesta, dušo mjesta, kolicima, dijete nosačima aviona, i buggy trake, frižider se bavi. 【SAVRŠEN POKLON】Naš auto pojas naramenice su najbolje poklone za vaše porodice, ljubavniče, prijatelji i kolege.Dizajniran je za njih krajnje udobnost da bi je spriječili, trenja & general nelagodnost.

Karakteristike proizvoda

Srodni proizvodi