.

.

Lični Bebu Ćebad za Dječake i Djevojčice Lični Bebu Ćebad sa Ime Slona Šumska za Novorođenče Običaj Dekicu sa Ime Suncokreta Krunu (Slona Cvijet 12)

Lični Bebu Ćebad za Dječake i Djevojčice Lični Bebu Ćebad sa Ime Slona Šumska za Novorođenče Običaj Dekicu sa Ime Suncokreta Krunu

Ocena posetioca:

KM 12.73
Roba
U trgovini

【Kako da Običaj】- Klik "Prilagoditi Sad", izabrati najdraži slona sa cvijet stil, odaberite si kao font i dodaj svoje ime da običaj svoju jedinstvenu i mekan deku kao lični bebu poklone. (možeš dodati slobodni odgovara bib, dušo bodi i beba šešir).Ćemo uredi i otisak za tebe.Na lični dekicu sa imenom može biti korišćeno kao stalni suvenir. 【Materijal i Veličine】- Ovo lični bebu ćebad je napravio Flanel Visokog Kvaliteta Poliester.Meka i topla i koža-prijateljski, ne štetne tvari.Ne bora, blijedi ili prolivanja. 4 dostupan veličine : 30"x40" i 40"x50" i 50"x60" i 60"x80".Savršena za ne samo bebe ali i deca, pa čak i roditelji da se pridruže. 【Najbolje Lični Bebu Poklone Ideja : 】- lepo cvece i ljupka slona dizajn sa ime lični ćebe će biti memorijala poklon za bebu, bebu, djeco, devojke, momci, sina, cerke, prijatelji, nećak, nećaka, unuk, unuka, nove roditelje, itd.Ovo lični bebu ćebad sa ime je savršen fotografije podlogu za tvoje slatko dijete photoshoot!. 【Širok spektar Koristiti】- Na lični bebu ćebad za dječake i grils sa ime može biti kao pelenama ćebe, starački pokriti, kolica pokriti, primanje ćebe, i igrati mat.Kad si ležao na sofa ili krevet igra mobilni telefon, čitanje, gleda TV ili film, ili putovanju ili, u autu, u avionu, na plaži, piknik, na kampovanje, i tako dalje.To će ti dati i topla i meka društvo. 【Garantujem】- prva Mušterija.Kakvih pitanja ili problema, molim vas da kontaktirate nas, mi ćemo odgovor odmah.Dat ćemo sve od sebe da se vaš zadovoljstvo.Kako da kupim lični bebu ćebad?Klik "Prilagoditi Sad", izabrati najdraži slona sa cvijet stil, odaberite si kao font i dodaj svoje ime da običaj svoju jedinstvenu i mekan deku kao lični bebu poklone. (možeš dodati slobodni odgovara bib, dušo bodi i beba šešir).Ćemo uredi i otisak za tebe.Na lični dekicu sa imenom može biti korišćeno kao stalni suvenir.Zašto kupiti ovo lični bebu ćebad za dječake i grils?Ovo lični bebu ćebad je napravio Flanel Visokog Kvaliteta Poliester.Meka i topla i koža-prijateljski, ne štetne tvari.Ne bora, blijedi ili prolivanja. 4 dostupan veličine : 30"x40" i 40"x50" i 50"x60" i 60"x80".Savršena za ne samo bebe ali i deca, pa čak i roditelji da se pridruže.GARANCIJA : Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno da nas kontaktira.Sve običaj naređenja su poslali za 72 sata, i košta oko 12 dana na brod.

Karakteristike proizvoda

Srodni proizvodi