.

.

Mobilni Telefon Slučaj Sjajno za Galaxy A71 4G Međunarodni Verzija IMAK all-Inclusive Shockproof Jastuk TPU Zaštitne Slučaju, sa Ekrana Zaštitnik(Transparentni) (Boja : Metalni Crni)

Mobilni Telefon Slučaj Sjajno za Galaxy A71 4G Međunarodni Verzija IMAK all-Inclusive Shockproof Jastuk TPU Zaštitne Slučaju, sa

Ocena posetioca:

KM 7.67
Roba
U trgovini

Scratchproof Zaštitne Slučaj.Mobitele.Punjač Slučajevima Zaklon.Potpunu Pokrivenost Slučaj.Meka Slučaj. 100% Visokog Kvaliteta, i Dobru Cijenu Telefon Slučaj Dobro pri organizaciji nastupa Pravilno instalaciju je važno da uspješno koristiti.Molim vas da kontaktirate nas prvi ako postoji bilo pitanje.1. Sažet.To je jednostavno u obliku i pretvorio ostaviti čiste i udobne utisak na sve.2. Funkcionalna.Slučaj može stati tvoj telefon pa i pravi veliku razliku, u štiti tvoj telefon od nule, šok, skliznuti i tako dalje.3. Zgodno.Sve dugmad i luke su dostupni.4. Trajna.Sa dobra predstava, to je možda dobro za dugo vremena.5. Isplativo.Veoma prikladan cijena je postavljen za svaki slučaj.To je pristupačnim proizvod.

Karakteristike proizvoda

Srodni proizvodi