.

.

NMQQ odijelo za Izvući Ormaru Rod,Klizi Ormar Ormaru Sluga Rod,Visi Rod za Ormar Skladište,Prilagodljiva Odjeću Organizator Držač (Boja : Crna, Veličine : 40cm/16in)

NMQQ odijelo za Izvući Ormaru Rod,Klizi Ormar Ormaru Sluga Rod,Visi Rod za Ormar Skladište,Prilagodljiva Odjeću Organizator Držač

Ocena posetioca:

KM 16.05
Roba
U trgovini

*Materijal : kaput rack je napravljen od aluminijske legure i ABS plastike, sa mnogo više od 25kg, klizi glatko, čvrsto i trajna i veoma je bezbedno da se koristi. *Opseg prijavu : Pogodan za garderobe i skladište oblasti, ali također i za kuhinju ili kupatila, da se maksimalno iskoristiti prostor.Možeš prekinuti svoju odeću, salova, veze, pantalone, itd. *Jedinstvena ormar vješalicu : Naša povuci-odeću ogradu je opremljen ladici tobogan šina, koja je pogodna za garderobe ili ormara raznih dubinama, sprečava odjeću iz wrinkling, olakšava ventilacije, drži odjeću suh, i spašava ormar prostor. *Prostor spašavanje : Ovo je kreativan vješalicu.Ne brini za odjeću klizi sa.Potrebno je mali prostor, ali to možeš biti dovoljno odjeću.Bilo bi vrlo dobro osigurati svoje goste sa mjesto objesiti kaput na vješalicu umjesto tradicionalni jedan. "Bacio kaput na krevet.". *Lijepa vješalica : Koristim taj ormar rod organizovati tvoj ormar i svlačionici.Držite odjeću organizovani tako da je pronalaženje šta da obučem je više gnjaviti.

Karakteristike proizvoda

Srodni proizvodi