.

.

2pcs Sportski štitnik štitnik, Odrasla i Dete Sportski štitnik za sve puni kontakt sportski uključujući Ragbi MMA Borilačke Vještine Kickboxing Judo, štitnik Protezu(#2)

2pcs Sportski štitnik štitnik, Odrasla i Dete Sportski štitnik za sve puni kontakt sportski uključujući Ragbi MMA Borilačke Vještine

Ocena posetioca:

KM 9.59
Roba
U trgovini

Odgovara Zubi : U mouthguard odgovara ergonomske occlusion dizajn sa jastukom u je više pogodnu za korisnik je zube i zgodno da koristim Unaprijediti anastomozi za zube i bolje odgovara žvake zavoju.Zaštitni Funkcije : Mouthguard može spriječiti rezove na oralni šupljinu za povećanje snage, unaprijediti performansi, i zaštiti zube od povreda.Prilagodi se da krivulja desni i ima jastuk u smanjiti uticajem spoljašnjih pritisak na zube.Važećim Predmete : U mouthguard koriste visokog kvaliteta materijala i naučne dizajn.To je važan alat u zaštiti zube.To je korišćena u sportu, kao na boks, taekwondo, judo, košarku, i nogomet.Hrana Razredu Materijal : U mouthguard je napravljen od hrane razredu EVA materiju, koja je non-otrovna, neukusno, trajna i pouzdan koristiti.Spriječiti usta rezovi i zaštititi zube od povreda.Odvojene Skladište : Ovaj proizvod ima dva mouthguards spakovao u dva mouthguard kutije.Nezavisne pakovanje garancije najveće moguće higijenu i sigurnost.Počistiti nakon što je svaka koristiti i stavi ga u kutiju.Karakteristika : 1. Pogodan za razne sport kao što je boks, košarku, fudbal, bejzbol, taekwondo, judo, itd. 2. Napravljen od visokog kvaliteta, EVA materijala, nema poseban miris, sigurno i da nije otrovna, lako se koristi. 3. Occlusal dizajn, pogodan za drugačije zub oblika, integrisane disanje kanal da cirkulaciju vazduha tekućine. 4. Oslobodi zube, unaprijediti anastomozi za zube i bolje odgovaraju zakrivljenost desni. 5. Spriječiti unutrašnje posjekotine, povećanje snage, unaprijediti performansi, i zaštiti zube od povreda.Specifikacija : Uslov : 100% Potpuno Novi Predmet Tip : štitnik Materijal : hranu razredu EVA Proizvod mogućnosti : Zaštitne zub pokriti, pogodan za takmičenja izbjeći zub sudara i oštećenja na zubima.Proizvod veličine : Povrsine. 5.5 x-5 x 2 cm / 2.2 x 2 x 0.8 cm Mogućnosti : To je pogodan za širok spektar sport, boks (obavezno), taekwondo, judo, sanda, košarku, fudbal, bejzbol, hokej, hokej, težinu treninga, i druge ekstremne sportove koje je potrebna snaga ili visoki otpora EVA materijal nema poseban miris, sigurno, non-otrovna, toplo, occlusal dizajn, pogodan za drugačije zub formi, ugrađeni disanje kanal da se cirkulaciju vazduha tekućine; Proizvod mogućnosti : Oslobodi zube, unaprijediti anastomozi za zube i bolje odgovaraju zakrivljenost desni.Spriječiti unutrašnje posjekotine, povećanje snage, unaprijediti performansi, i zaštiti zube od povreda.Paket Listu : 2 x mouthguards 2 x-box.

Karakteristike proizvoda

Srodni proizvodi