.

.

JKTR povezi Crtani Amblyopia povezi Meko i Udobno Jednim Okom Masku Ispraviti i Vizualni Oštrinu Oporavak Oko Flasterima za Decu i Odrasle 0522

JKTR povezi Crtani Amblyopia povezi Meko i Udobno Jednim Okom Masku Ispraviti i Vizualni Oštrinu Oporavak Oko Flasterima za Decu

Ocena posetioca:

KM 57.98
Roba
U trgovini

★Meko i udobno, zar ne iritira i štete kožu, nježno se pobrinuti za tvoje oči, i delikatne skoro proces je lepše i trajna. ★Napravljen od Mekane silk materijal.Za disanje i udobno za vaše oči, zar ne počešem vaše naočale. ★Ponovno iskoristivih, ekološki prijateljskog i ne ljepilo povez. ★Prijavila da zaštitiš tvoje oči, voz je amblyopia, oku, odgovara za noć Vještica saučesništvo. ★Mogu koristiti ni za oko, lako skupština i rastavljanje.Napravljena od svjetlosti-štitovi slojeva, potpuno providna i ne svjetlo curi.Efikasniji prema Amblyopia.★Specifikacija : Materijal : Mulberrysilk Size : 8.5 X4.5 cm/3.34 X1.77 cm; Pogodan za čaše čije slike' visine je 2.5-3.8 cm. ★Paket uključuje : 1 Naočale Patch, ne uključujući naočare.★NAPOMENA : Otkad smo koristiti međunarodni logistika, to je obično potrebno između 15 i 25 dana dostaviti.Ako ti nisi dobio to u roku od 30 dana, kontaktirajte nas na vrijeme.Ako imaš kakvih pitanja ili problema o ovaj proizvod, molim vas da kontaktirate nas i mi ćemo se pobrinuti za to što je prije moguće.

Karakteristike proizvoda

Material:
Mulberrysilk
Size:
8.5X4.5 cm/3.34X1.77 inches; Suitable for the glasses whose frames' height is 2.5-3.8cm.
★Package includes:
1 Glasses Patch, not including the glasses. :
★NOTE:
Since we use international logistics, it usually takes 15-25 days to deliver. If you have not received it within 30 days, please contact us in time. :
If you have any questions or problems about this product, please feel free to contact us and we will deal with it as soon as possible. :

Srodni proizvodi