.

.

Wifi Vrata Kameru, Video Doorphone Praćenje Alarm PIR Prijedlog Otkrivanje Telefon Daljinski za unutrašnje Sigurnosti(#3)

Wifi Vrata Kameru, Video Doorphone Praćenje Alarm PIR Prijedlog Otkrivanje Telefon Daljinski za unutrašnje Sigurnosti(3)

Ocena posetioca:

KM 37.42
Roba
U trgovini

Dva Puta Zvuk : Buku smanjenje, možeš da pričaš sa posjetilaca gdje god da si, i da neće nedostajati tvoj paket i posetioce.PIR Prijedlog Otkrivanje : Kad god svaki pokret je otkriven, kamera će poslati upozorenje na telefon, i možeš podesite osjetljivost vremena.Visok Nastup : Niskom potrošnja energije, zvuk može da bude pod kontrolom, a maksimum volume mogu 100d B, sa DOVEO indikator.Loop Dosije : zvono mogu automatski prepisati istekao video dosijea da se olakša upravljanje praćenje podatke.Video Snimak : Kada prijatelj poseta, ali ti nisu kod kuće, možeš da gledaš i da se igraš video na tvoj telefon.Karakteristika : 1. Dva Puta Zvuk : Buku smanjenje, možeš da pričaš sa posjetilaca gdje god da si, i da neće nedostajati tvoj paket i posetioce.2. Video Snimak : Kada prijatelj poseta, ali ti nisu kod kuće, možeš da gledaš i da se igraš video na tvoj telefon.3. Visok Nastup : Niskom potrošnja energije, zvuk može da bude pod kontrolom, a maksimum volume mogu 100d B, sa DOVEO indikator.4. PIR Prijedlog Otkrivanje : Kad god svaki pokret je otkriven, kamera će poslati upozorenje na telefon, i možeš podesite osjetljivost vremena.5. Loop Dosije : zvono mogu automatski prepisati istekao video dosijea da se olakša upravljanje praćenje podatke.Kako da Koristim : 1. Molim vas, pripremite se 3pcs 18650 baterije (nije uključena) prije nego što koristimo.2. Preuzmite za Wo WCam APLIKACIJU u priručniku unaprijed, i potpuno racun za registraciju.3. Nakon struju, mobilni telefon povezuje u kući Wi Fi, otvori APLIKACIJU i klik da dodam uređaj za završetak veza obavezujući između zvono i mobilni APP.4. Nakon što je vezao, možeš pratiti situaciju ispred vrata u pravi put, i ti također možete postaviti druge funkcije.Molim vas pročitati uputstvo pažljivo.Specifikacija : Predmet Tip : Video Doorbell Material : ABSApplication : Household Color : Silver Plug Napon : 90-260 VBattery : 3pcs 18650.

Karakteristike proizvoda

Item Type:
Video Doorbell
Material:
ABS
Application:
Household
Color:
Silver
Plug Voltage:
90-260V
Battery:
3pcs 18650

Srodni proizvodi