.

.

Havilah ISPORUKA ZA DHL Kowbu Tonik za Kosu Šampon 240ml Anti Gubitak Kose Stimuliše Dlake Rastu Thai Koreji Bilja (Kutije od 3) Za Beautygoodshop [Besplatno Za Tebe Lepota Poklone]

Havilah ISPORUKA ZA DHL Kowbu Tonik za Kosu Šampon 240ml Anti Gubitak Kose Stimuliše Dlake Rastu Thai Koreji Bilja (Kutije od 3)

Ocena posetioca:

KM 71.25
Roba
U trgovini

✧ Za šampon, što je šampon to je mešavina, od jasnije, lako za pranje. ✧ Kowbu sastoji od Thai bilja i korejski bilja koje su efikasno u njegu kose i skalp posebno.Izabrana da je najbolji kvaliteta, kao što bergamota, Kameng, korejskom ženšen,bile, misli po leđima. ✧ Za one koji imaju probleme.Pomoći riješiti skalp svrbi.Pomoći riješiti peruti. ✧ Smanjimo gubitak kose.Pomoći nova frizura biti savršeno.Nova frizura je potpuno jak. ✧ Pomoći kosu kako bi izgledali tamnije.Proizvod u snimanju uključuje 1. Tonik za kosu šampon (240 ml.) 1 bocu.Kowbu Tonik za Kosu Šampon 240ml Anti Gubitak Kose Stimuliše Dlake Rastu Thai Koreji Herbs For šampon, što je šampon to je mešavina, od jasnije, lako za pranje.Kowbu sastoji od Thai bilja i korejski bilja koje su efikasno u njegu kose i skalp posebno.Izabrana da je najbolji kvaliteta, kao što bergamota, Kameng, korejskom ženšen,bile, misli po leđima Za one koji imaju probleme - Pomoći riješiti skalp svrbi - Pomoći riješiti peruti - Smanjimo gubitak kose. - Pomoći nova frizura biti savršeno. - Nova frizura je potpuno jak. - Pomoći kosu kako bi izgledali tamnije.Proizvod u snimanju uključuje : 1. Tonik za kosu šampon (240 ml.) 1 bottle Content : 240ml/Bottle How koristiti : Perem kosu svaki dan 1 put po danu (jutro ili vece).Može se koristiti za oko 1 meseca.Registracijski Broj 10-15323862 Active Sastojke : Bergamota, Kameng, korejskom ženšen,bile, misli po leđima, Centella Asiatica, Mahad, Chonyoncho, Ginger.Besplatno za praćenje broj sa Express dostava.Express Dostava Za DHL Express (5-7 Dana).

Karakteristike proizvoda

Srodni proizvodi