.

.

Gallity Profesionalni Kosu Krede Prirodni Herb Bijelu Kosu Pokriti Olovku Dugotrajan Brown Crni Privremeno Boja Olovku Privremeno Kosu Za Jednokratnu Upotrebu Odmah Kosu, Boju Kose Držati (Crna)

Gallity Profesionalni Kosu Krede Prirodni Herb Bijelu Kosu Pokriti Olovku Dugotrajan Brown Crni Privremeno Boja Olovku Privremeno

Ocena posetioca:

KM 4.49
Roba
U trgovini

❤️ Materijal : lonized vode, glicerin i druge zaštitu okoline materijal,sigurno koža i kosa.Budite sigurni da koristimo. ❤️ Kosu krede su uglavnom se prijavila na suho bilo boju kose ,i može biti i prijavila na bijelu kosu patch ,efekat je veoma značajan.To je divan POKLON za tvoje roditelje. ❤️ Lako da se prijavim Samo pritisni donji dio cijevi i važe za meta kao da si sliku kosu.Prijaviti ravnomjerno za maksimalno zadovoljstvo.Suva i oprala kosu sa vodom.Suši u samo 5 minuta!. ❤️ Zgodno, i Zapazljiv DIZAJN!Lako nositi.Možeš da koristiš to kao karmin.Kredu neće biti prekinut sa lako i ruke neće biti boje. ❤️ Vodootporne - Kosa veš neće smanjiti svoju efikasnost.To je dugo traje i mogu izdržati nekoliko pere kosu.Ne kaplje zahvaljujući svom vodo-otporna formulacija. ❤️ Opis : ❤️ ❤️ Savršen paravan za oblasti oko kose, šire oblasti bijela je sivu kosu, zulufe, i korenje.Također mogu biti korištene da pokrije retku kosu.Vratiti vitalnost tvoja lepa kosa je kao magija. ❤️ Sigurno sve prirodno sastojak napravljena je od prirodno herbal extract, non - otrovna sastojaka koji neće šteta tvoja kosa.Ne iritantan osjećaj i prirodno je sigurno za kožu i skalp. ❤️ Poseban sastojak koji se sastoje od 4 vrste ionske pigmenata popraviti oštećen kosu.Također ima Nanomolecule pigmenata dugo traje boja. ❤️ Dizajnirao kao olovka - lako za prijavu i udobnost i kreda neće biti lako slomiti.Ne nered!Savršeno rješenje sivu kosu pokrivenost! ❤️ Lako da se prijavim Samo pritisni donji dio cijevi i važe za meta kao da si sliku kosu.Prijaviti ravnomjerno za maksimalno zadovoljstvo.Suva i oprala kosu sa vodom.Suši u samo 5 minuta! ❤️ Vodootporne - Kosa veš neće smanjiti svoju efikasnost.To je dugo traje i mogu izdržati nekoliko pere kosu.Ne kaplje zahvaljujući svom vodo-otporna formulacija. ❤️ Kontakt rješenje na GO - Savršeno veličine za putovanja.Zgodan i veoma kompaktno dizajn koji se uklapa u tvoj džep, torba ili torbicu! ❤️ ❤️ Proizvod specifikacije : ❤️ ❤️ Neto sadržaj : 20 ml ❤️ život na Polici : 3 godine ❤️ Boje na Raspolaganju : Crna, Smeđa,Kafu ❤️ ❤️ Paket Sadržaj : ❤️ ❤️ 1 x Bijelu Kosu Pokriti Olovku.

Karakteristike proizvoda

Srodni proizvodi