.

.

Rotary ribež za Sir,5 Bubanj Oštrice Mandoline Povrće Dio,USEBAST Brže Rezanje ribež za Sir, Lako Čistiti Rotary Rende za Voce,Povrce,Lud (Zeleni)

Rotary ribež za Sir,5 Bubanj Oštrice Mandoline Povrće Dio,USEBAST Brže Rezanje ribež za Sir, Lako Čistiti Rotary Rende za Voce,Povrce,Lud

Ocena posetioca:

KM 16.49
Roba
U trgovini

????Rotary ribež za Sir sa 5 Para Bubanj Oštrice - Nadograditi 5 Para zamenljivi oštrice čini tvoju hranu lako sa non-neuredno slicers i rasturače, rotary rende savršena za krastavac, mrkve, krompir,Rotkvica,tikvice,teško sir, čokoladni, beli luk i čak kikiriki, badema. ????Radi vaše sigurnosti Hrane rende materijal : plastiku dio priručnik rotary ribež za sir je napravljen od BPA besplatno i noževe su je nerđajućeg čelika iz Njemačke, da li je laknulo pripremiti večeru za porodicu; ruke neće dirati oštrice tokom koristiti, sigurna dovoljno za tebe da režu hranu. ????Brže Rezanje - Jedinstven rotirajući rezanje dizajn, što čini ribež za sir rez sastojke 12x brže od drugih povrće slicers, bez napora rotacija i dobijete ono što želite sa manje vremena. ????Lako Čistiti & Skladište - U ribež za sir je razdvojene kao i stavljen u kuhinji zgodno.Možeš jednostavno čist sir dio pod vodu, takođe suđa sigurnom. ✅PRAVI GARANTUJEM–Ako imate kakvih pitanja o USEBAST Rotary ribež za Sir,Molim vas nas kontaktirati preko : ▼ Poruku Centar.osigurati ćemo povrat novca ili besplatno zamjena nakon prodaje službe.

Karakteristike proizvoda

Srodni proizvodi