.

.

SONOFF iFAN04-Ja WiFi Ventilator Svjetlo Kontrolor, APLIKACIJU Kontrolu&Daljinski, u Skladu sa Alexa & Google Kući Pomoćnik, Ne Čvorište Potrebna(2.4 G WiFi) (ifan04-Ja)

SONOFF iFAN04-Ja WiFi Ventilator Svjetlo Kontrolor, APLIKACIJU Kontrolu&Daljinski, u Skladu sa Alexa & Google Kući Pomoćnik, Ne

Ocena posetioca:

KM 22.43
Roba
U trgovini

【Direktno Zamjena】Jednostavno zameniti tvoju postojeće obični ventilator sa svjetla kontrolor sa i Fan03/i Fan04, odmah ćete se pametan ventilator sa svjetlima. 【APLIKACIJU&433 MHz IF Daljinski】Kroz e We Link Aplikaciju, možeš imalo kontrolu ventilatora na stropu sa svjetla s lakoćom na i OS & Android mobitela bilo gdje i bilo kad.Uređaj može biti i kontrolisana preko RM433 daljinski kontrolor (uključena u paketu).Mali 433 MHz daljinski kontrolor dizajn ti omogućava da se objesiti na zid kao bežični zid prekidač ili ukloniti kao daljinski što je potrebno. 【3 Fan Brzine】APLIKACIJU omogućava da izabereš nisko, srednje pečenu, i visoko fan brzinu da zadrži svoju sobu udobno.Osim toga, RM433 daljinski kontrolor može biti također koristi prilagoditi kul nivou kao ti želja. 【Tajmer&Raspored】Od presetting jedan, ponavljam, i odbrojavanje put, u i Fan03/i Fan04 Wi Fi Ventilator&Svjetlo Kontrolor može biti automatski uključiti/u određeno vrijeme. 【Slobodne ruke Glas Kontrolu】SONOFF i Fan03/i Fan04 je kompatibilan sa Alexa ( Echo/Echo Dot/ Tap) i Google Kući Asistent.To ti omogućava da koristi svoj glas da kontrolirati svoj ventilator sa svjetlima i uživati u slobodne ruke iskustvo.

Karakteristike proizvoda

Srodni proizvodi