.

.

Bambus Papirni Peškir Automat sa Skinuti Vrhu Poslužavnik za Kupatilo i Kuhinja - Zid Mount i Pultu Multifold Papirni Peškir, C Puta, Zfold, Tri okrilje Ruke Ručnik Držač Komercijalne (White)

Bambus Papirni Peškir Automat sa Skinuti Vrhu Poslužavnik za Kupatilo i Kuhinja - Zid Mount i Pultu Multifold Papirni Peškir, C

Ocena posetioca:

KM 22.48
Roba
U trgovini

✅ TRENDU MODERNE VIDI ! - Nema više napadno plastične komercijalne papirni peškir hranjenje!Konačno papirni peškir slatkiša to izgleda dobro!. ✅ EXTRA SOBU ZA TEBE KUPATILO PRIBOR!Samo automat sa vrha to može biti korišćeno kao polici.Tako ZGODNO !. ✅ DRŽIŠ RUČNIKE SIGURNOM!Vrha drži svoje mušterije iz pristupam peškira sa vrha, i fokusirati se na izvlacenje od dna. ✅ 2 U 1 !Uklonite poklopac i iskoristiti to kao poseban poslužavnik za drži svoje dodatke u redu. ✅ SJAJNO ZA POSLOVE : Idealno za tvoju sobu, Kuhinju, Uredu Stolu, Kupatilo, Spa Odmarališta, Restoran, kafiću, Hotel ili Bar.Takođe, možeš spasiti koštati prekovremeno od koristi skupo papir rolnice!ZELENO!.beli papir peškir propust u drvo sa vrha poslužavnik.

Karakteristike proizvoda

Srodni proizvodi