.

.

Extruder Bradavice, MK8 Crijeva Kit Tačno Dizajn Lagan za postavljanje M6 Nit Efikasan Pouzdan za 3D Printer Zamjena(MK8 Crijeva 0.3 mm)

Extruder Bradavice, MK8 Crijeva Kit Tačno Dizajn Lagan za postavljanje M6 Nit Efikasan Pouzdan za 3D Printer Zamjena(MK8 Crijeva

Ocena posetioca:

KM 64.35
Roba
U trgovini

[Visokog Kvaliteta Brass je Materijal] MK8 crijeva je napravio visokog kvaliteta brass je materijal, sa gladak i sjajan i dugo službe život, to je asy instalirati i zamijeniti. [Tačno Dizajn] crijeva može spriječiti otisak glavu iz curi, proizvode skladu štampanje, smanjiti uglu otpora, i izbeći upotrebu zaobljeni uglove da blok vlakana. [Primjena Kompatibilnosti] U MK8 extruder crijeva je kompatibilan sa svim duga 1,75 mm za PLA ABS 3 D štampače, to je savršena zamjena to može u potpunosti odgovaraju originalni proizvod. [20 Komada] Ima 20 komada MK8 bras bradavice u paketu, što je dovoljno za vas, da upoznate dnevnim potrebama o extruder bradavice zamjena. [Lagan Za postavljanje] U ekstruzija rupu u centru i koncentričnim, rupu promjer je glatko, nit je čist, a to je povezano sa M6 za lako instalaciju.Karakteristika : 1. [20 Komada] Ima 20 komada MK8 bras bradavice u paketu, što je dovoljno za vas, da upoznate dnevnim potrebama o extruder bradavice zamjena.2. [Visokog Kvaliteta Brass je Materijal] MK8 crijeva je napravio visokog kvaliteta brass je materijal, sa gladak i sjajan i dugo službe život, to je asy instalirati i zamijeniti.3. [Tačno Dizajn] crijeva može spriječiti otisak glavu iz curi, proizvode skladu štampanje, smanjiti uglu otpora, i izbeći upotrebu zaobljeni uglove da blok vlakana.4. [Lagan Za postavljanje] U ekstruzija rupu u centru i koncentričnim, rupu promjer je glatko, nit je čist, a to je povezano sa M6 za lako instalaciju.5. [Primjena Kompatibilnosti] U MK8 extruder crijeva je kompatibilan sa svim duga 1,75 mm za PLA ABS 3 D štampače, to je savršena zamjena to može u potpunosti odgovaraju originalni proizvod.Kako da Koristim : Ukloniti stari dodataka, i zameniti im nove prije nego što koristimo.Specifikacija : Predmet Tip : MK8 Crijeva Kit Material : Bras Input Promjeru : Povrsine. Duga 1,75 mm 0.07 in Thread : M6 Hex Promjeru : Povrsine. 6mm / 0.24 u Paketu Listu : 20 x MK8 Crijeva Kit1 x Kutiji.

Karakteristike proizvoda

Item Type:
MK8 Nozzle Kit
Material:
Bras
Input Diameter:
Approx. 1.75 mm / 0.07in
Thread:
M6
Hex Diameter:
Approx. 6mm / 0.24in
Package List:
20 xMK8 Nozzle Kit1 x Storage Box :

Srodni proizvodi